Hoppa till sidans innehåll

Förbundsnyheter


 
 
Bingolotto dukar upp för en riktig helkväll med gäster och fina priser när de under Påskdagen levererar en extra lång bingokväll. Var med du också samtidigt som du stöder Svensk Bilsport.
 
 
Idag skriver bilsporten historia när det första SM:et i virtuellt rally startar. Klockan tolv öppnade tävlingen som just nu har närmare 200 anmälda förare. Men anmälan är fortsatt öppen, så ta chansen och kör om SM-medaljerna och fina priser.
 
I appen Svensk Bilsport finns nu möjligheten att teckna en Prova Bilsport-licens som enkelt gör det möjligt att vara med och tävla i det kommande SM i virtuellt rally som startar imorgon den 8 april. Appen finns på Google Play och Appstore.
 
Bilsporten och idrottsrörelsen i stort står precis som så mycket annat still. Ingen vet när det kommer igång. Men för att inte fördröja den ännu längre är det viktigt att vara redo med alla handlingar och licenser när väl starten går.
 
Efter Regeringen och Folkhälsomyndighetens stärkta rekommendationer till följd av att minska smittspridningen av Coronaviruset utgår Förbundsstyrelsens tidigare beslut i protokoll 0420 §48 och de nya rekommendationerna gäller tillsvidare.
 
 
Folkhälsomyndigheten har förtydligat sina råd till idrotten. Riksidrottsförbundet informerar på sin hemsida
 
Premiären av STCC TCR Scandinavia-säsongen 2020 på Ring Knutstorp kommer att flyttas på grund av Corona och en reviderad kalender kommer att släppas efter påsk.
 
 
Vill du få chansen att kamma hem en sprillans ny bil, mat för ett helt år eller en miljon? Vi har tagit fram ett erbjudande tillsammans med Folkspel som ger dig chansen att vinna varje söndag – samtidigt stöder du Svensk Bilsport.
 
Linus Lundqvist kommer att inleda en ny fas i sin racingkarriär under 2020 när han beger sig över Atlanten och går för guld i den amerikanska formelbilsserien Formula Regional Americas - med en fullt finansierad Indy Lights-styrning i potten.
 
 

Bokning av Klubblokalen.

Bokning av Släpvagn.
(Info släpvagn)

Bokning av WC/Duschvagn. Tänk gärna på fonden och alla
bidrag tas tacksamt emot!
Nu finns ett riktigt BG: 790-7249
Lämna in förslag på stipendiat
info@kmk.nu 


Stöd KMK om du spelar!
Gräsroten för KMK

Postadress:
Katrineholms MK - Bilsport
Lövåsvägen 18, nb
64147 Katrineholm

Besöksadress:
Lövåsvägen 18, nb
64147 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 0706555840
E-post: info@kmk.nu

Se all info