Hoppa till sidans innehåll

Slottssprinten


"Slottssprinten - Mer än bara Rally"

Slottssprinten 2021 ??
Efter förra årets märkliga pandemi, fanns förhoppningar att 2021 skulle kunna bli ett mera normalt år för sport och idrott. Men tyvärr så är förhållandet lika, eller möjligen ännu värre med den samhällspåverkan som fortsätter. 

Och när vi har så pass lång startsträcka för en stor rallytävling, där alla tillstånd mm, redan skall vara inne till Länsstyrelsen denna vecka (v9), finner vi det inte möjligt att alla restriktioner och anvisningar är borta till sommaren. Och när även vaccineringar för Corona/covid-19 drar ut på tiden, så finns det inget val kvar än att redan nu blåsa av Slottssprinten 2021. 
En Slottssprint i Rally, ÄR ett publikt event som kräver att vi inte har några restriktioner för att kunna skapa helheten, med boende, tävling och After Rally med grillfest i slottsparken. Således är INTE en publikfri tävling och även med restriktioner för tävlande och funktionärer, ett alternativ att genomföra ur flera perspektiv. 
Och givetvis tar vi pandemin på allvar, både för våra funktionärer och tävlande, och därför kommer det inte att köras någon Slottssprinten i Rally 2021. Det kommer inte heller köras någon Slottssprinten-Light, så som vi testade 2020 - då detta genererade en ekonomisk förlust för klubben trots ett stort jobb från många engagerade. 
Katrineholms Motorklubb får redan nu ställa in siktet på 2022 och hoppas på ett fantastiskt event vid Ericsbergs Slott.

Skall det bli en Slottssprint Rally, skall restriktioner vara sådana att evenemenget kan köras fullt ut, med publik och med After Rally med grillfest i Slottsparken osv. En "Light" eller motsvarande kommer inte att arrangeras 2021.
Så det är 100% eller inte alls.

Slottssprinten Rally

Tävl.org

This is a mailto link

Uppdaterad: 14 JUL 2018 09:18 Skribent: Crister Nystrand
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Katrineholms MK - Bilsport
Lövåsvägen 18, nb
64147 Katrineholm

Besöksadress:
Lövåsvägen 18, nb
64147 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 0706555840
E-post: This is a mailto link

Se all info