Hoppa till sidans innehåll

Slottssprinten


"Slottssprinten - Mer än bara Rally"

Slottssprinten 2021 ??
Ja det står väl skrivit i stjärnorna, vem vet var pandemin och restriktioner landar i under sena vår/försommar?
Oerhört svårt att planera, MEN vi siktar på en Slottssprinten Rally den 10 Juli. Vi kommer skicka in en ansökan till Lst (trots att dessa nu avslår tillstånd på löpande band för arrangörer, även framme i slutet på April) - De restriktioner som nu gäller gör detta fram till 30 Juni, vilket gör det svårt att veta/planera. Kommer ingen arrangör att kunna ansöka förens den 1 Juli och då med 4 mån ansökningstid - ja då kan första tävling köras 1 Nov 2021 och hela rallyåret är inställt.
Men som nämnt, vi kommer skicka in en ansökan och så får vi se. Men klart är, någon Slottssprinten Rally-Light blir det inte! Skall vi köra, så skall det vara fullt ut, med event - rally- och After Rally utan restriktioner. Det är detta som är Slottssprinten - mer än bara Rally.
Och vi kommer inte vänta allt för länge, planera och arrangera ett rallyevent kostar ganska tidigt rätt mycket pengar. Så ett beslut måste tas innan April är slut.

Med detta vill vi önska alla ett Gott Nytt År.
Slottssprinten - mer än bra Rally :-)

*
Skall det bli en Slottssprint Rally 2021, skall restriktioner vara sådana att evenemenget kan köras fullt ut, med publik och med After Rally med grillfest i Slottsparken osv. En "Light" eller motsvarande kommer inte att arrangeras 2021.
Så det är 100% eller inte alls.
Datum är sökt 9-10 Juli - och det kommer inte vara något samarbete med MSR.

Slottssprinten Rally

Tävl.org

This is a mailto link

Uppdaterad: 14 JUL 2018 09:18 Skribent: Crister Nystrand
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Katrineholms MK - Bilsport
Lövåsvägen 18, nb
64147 Katrineholm

Besöksadress:
Lövåsvägen 18, nb
64147 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 0706555840
E-post: This is a mailto link

Se all info