Hoppa till sidans innehåll

Förbundsnyheter


 
I helgen körs NGK-Masters och om du inte är på plats för att uppleva Sveriges största folkracetävling så kan du se det live på Svensk Bilsports webb-TV kanal.
 
 
Framgångarna för Svensk Bilsport fortsätter! Sedan några år är åter en svenska förare med i internationella racingserier av högsta klass och inom rallycrossen har vi en regerande världsmästare, för att nämna några.
 
 

Dubbla svenskar i Indyteam

(2019-10-09 08:34)
Igår stod det klart att Marcus Ericsson fortsätter ett år till i den amerikanska racingserien Indycar och det i Chip Ganassi Racing Team, samma stall som Felix Rosenqvist.
 
 
Det blev en hård kamp ända fram till sista heatet i finalen på Mantorp Park. Men efter 14 körda race och 252 plockade poäng blev Robert Dahlgren svensk mästare för andra gången med PWR Racing och CUPRA.
 
Team Sweden har bekräftat sitt inträde för FIA Motorsport Games på Vallelunga där Jessica Bäckman kommer att köra sin Hyundai i30 N TCR bil i Touring Car Cup kategorin för det italienska teamet Target Competition.
 
Inför helgens VM-tävling i rally somkördes i Wales var det fyra förare iJVM-klassen som kunde säkra guldet. Bäst chans hade Tom Kristensson.
 
Till helgen körs säsongsfinalen av SRL på Mantorp. Är du inte på plats kan du följa tävlingen via Svensk Bilsports egen webb-kanal, SBFPlay.
 
Han har gedigen erfarenhet från tävlande inom bilsporten med meriter från både VM och EM. Nu blir västkustsonen Pier Steffansson ansvarig för Svensk Bilsports landlagssatsning.
 
Debuten med M-Sports Ford Fiesta WRC på grus är gjord och nu ser Pontus Tidemand fram emot chansen att både visa framsteg och fortsätta sin utveckling på just grus.
 

Årets utmärkelser

(2019-10-01 11:00)
 
 

Bokning av Klubblokalen.

Bokning av Släpvagn.
(Info släpvagn)

Bokning av WC/Duschvagn. Tänk gärna på fonden och alla
bidrag tas tacksamt emot!
Nu finns ett riktigt BG: 790-7249
Lämna in förslag på stipendiat
info@kmk.nu 


Stöd KMK om du spelar!
Gräsroten för KMK

Postadress:
Katrineholms MK - Bilsport
Lövåsvägen 18, nb
64147 Katrineholm

Besöksadress:
Lövåsvägen 18, nb
64147 Katrineholm

Kontakt:
Tel: 0706555840
E-post: info@kmk.nu

Se all info